Svensktillverkade uteboxar och kompletta stall

Uteboxen är ett familjeföretag med egen tillverkning av uteboxar, stallinredning och kompletta stallbyggnader. I mer än 20 år har vi jobbat för att svenska hästägare ska få prisvärda, hållbara och funktionella produkter.

Uteboxens VD Tobias Ohlsson går igenom dagens leverans

Boxar som både du och dina hästar trivs med

Sortimentet har vi utvecklat med kundernas önskemål och krav som vägvisare. Det gör att vi idag har produkter som är konstruerade och byggda för de behov som du och dina hästar har. Och för ett nordiskt klimat, som ibland kan vara både blött och kallt.

Svensktillverkade stall och uteboxar

Tillverkningen sker i Karlshamn. Vi använder rejält svenskt virke och erbjuder också de flesta produkter i återvunnen plast. Ett material med flera fördelar och som efterfrågas av allt fler. Våra plastplank är tillverkade av återvunnen plast med UV-skydd. De är motståndskraftiga mot fukt och röta och i princip underhållsfria. Dessutom tål de tuffare rengöring med högtrycksspruta och desinfektionsmedel.

Full aktivitet i verkstaden hos Uteboxen
Eget lager och svensktillverkad ger snabba leveranser

Eget lager ger snabba leveranser

Många produkter har vi ett stort eget lager av, så din leverans är aldrig långt borta. Vi vet själva hur gärna man vill ha något när man väl har bestämt sig. Därför prioriterar vi snabba och punktliga leveranser. Många av de produkter vi har på lager kan vi leverera inom en vecka. Den egna tillverkningen ger oss också god kontroll på leveranstiderna.

Om du vill så monterar vi

Hur du monterar din utebox eller ditt stall när leveransen kommer är helt upp till dig. Du kan göra det själv eller ge uppdraget till en hantverkare du känner. Eller så gör vi det åt dig. Eftersom våra montörer åker runt hela landet för att montera våra uteboxar och stall har de vanan inne. Det ger en snabb, noggrann och kostnadseffektiv montering.

Stallinredning Safe från Uteboxen

Flexibelt för framtiden

Alla våra uteboxar och stall kan enkelt utvidgas och kompletteras i takt med att dina behov ändras. De kan också monteras ned om du vill sälja eller flytta dem till en annan plats.

Bli en av våra nöjda kunder

Fråga gärna runt i bekantskapskretsen för att höra vad andra hästägare tycker om oss, våra produkter och leveranser. Vi är stolta över att ha många ”fans” ute i landet och vill gärna få ännu fler. Många kunder återkommer dessutom och handlar både två, tre och ännu fler gånger av oss. Ett kvitto på att vi lyckas med den målsättning vi haft sedan vi startade Uteboxen – att varje kund ska bli nöjd.

Varmt välkommen att höra av dig!

Tobias Olsson
VD & Ägare, Uteboxen i Asarum AB

Montering av stallar och uteboxar

Vi erbjuder snabb, trygg och kostnadseffektiv montering av stall till ett fast pris